Onze Visie

Wij geloven dat ieder mens zich, zonder vooroordelen mag en kan blijven verwonderen en ontwikkelen over zichzelf en de wereld om ons heen.

Individuele behoeftes

Door goed te kijken naar de individuele behoefte van de coachee en daar het ontwikkelingsplan op af te stemmen, en zo nodig aan te passen, zetten we samen stappen naar jouw geluk.
Elk mens heeft zijn of haar eigen verhaal. En neemt zijn of haar eigen bagage mee.
Wij zijn er om jou te begeleiden in jouw eigen zoektocht. Waar de ene cursist behoefte heeft aan heldere en directe coaching, voelt de andere cursist zich veel prettiger bij een open manier van coaching krijgen. Dat mag.
We weten samen wat het uiteindelijke doel is, maar de weg ernaartoe is voor iedereen anders. Een aantal ervaringsverhalen zijn te lezen via het nieuwsoverzicht.

De waarde van het paard

Het verschil tussen mens en paard is dat een paard altijd reageert in het hier en nu. Een paard heeft niet te maken met de dagelijkse beslommeringen en zal dus altijd eerlijk en puur reageren Zonder enige voorkennis, zonder enig oordeel. Wat jij uitstraalt en welke boodschappen jij het paard (on) bewust geeft, laat hem reageren.
HorSense wil jou stimuleren en begeleiden om te reflecteren op jouw eigen handelen en te werken vanuit je persoonlijke kracht. We vinden het belangrijk dat jij leert te vertrouwen op je eigen gevoel en vanuit daar gaat reageren. Het resultaat is een krachtige en bewuste coach. Daarnaast ontwikkel je belangrijke vaardigheden voor het werken als coach. Je past verschillende coaching technieken en -methoden toe, leert goed doorvragen en krijgt meer inzicht in het denken en gedrag van mensen.

Beelden zeggen meer dan woorden, maar beleven zegt het allermeest.
Beleef het met ons mee en bel of mail voor meer informatie.