Thema coachkaarten voor paardencoaching

Deze thema kaarten zijn speciaal bedoelt voor coaches met inzet van paarden. Het zijn ansicht grote kaarten met een foto van een paardensituatie of foto’s uit de natuur. De cliënten kunnen een kaart kiezen op basis van de afbeelding die hen aanspreekt.

Op de achterkant van de kaart staat een thema. Je kunt het thema gebruiken om met elkaar in gesprek te komen en er staat een oefening bij de je aan de hand van het thema kunt uitvoeren samen met de cliënt.

Je kunt ook zelf een thema kaart kiezen op basis van de oefening als je even op zoek bent naar een onderwerp.

Kortom veel mogelijkheden met deze eigen ontworpen kaarten-set door HorSense. De 31 kaarten zitten in een stevig doosje waardoor je makkelijk en schoon op stal of in de wei gebruik kunt maken van de kaarten.

Bestel nu voor €20,00 + €5,- verzendkosten

 

Werkvormenboek voor Coaches met inzet van Paarden

Eindelijk is het zover! Na heel veel vragen van mensen of we vanuit de vele werkvormen die we aanbieden in de opleiding, een boek gemaakt kan worden, is het klaar!

 

Met trots maak ik jullie deelgenoot van dit prachtige boek waarin 47 werkvormen beschreven staan voor iedereen die coacht of een coachende rol heeft met of zonder behulp van paarden. Je hiermee je coachsessie naar een hoger niveau tillen.

Deze werkvormen helpen jouw cliënten inzicht te krijgen in hun vraagstukken die zij samen met de coach en het paard exploreren.

Vele werkvormen komen aan bod in onze opleidingen, maar een heleboel werkvormen heb ik in de loop der jaren in mijn eigen coachpraktijk gebruikt, bewerkt en gemaakt tot wat ze nu zijn. En dat wens ik jullie ook toe. Ga lekker experimenteren met de oefeningen. Waar het altijd en steeds weer over gaat is; het moet passen bij het moment, bij de coachvraag en bij de persoon.

Bestel nu voor €24,50 + €4,- verzendkosten (brievenbuspakket)