Waarom kiezen voor de opleidingen, workshops of maatwerk van HorSense?!

 1. Diverse soorten methodieken ;
  1. Onze coachopleidingen bieden een unieke en praktische ervaring omdat je een breed scala aan coachmethodieken krijgt aangeboden. O.a Cognitieve gedragsmethode, Oplossingsgericht coachen, NLP, systemisch coachen en nog veel meer. Hierdoor ontwikkel je een veelzijdige coachingsvaardighedenset die je in verschillende situaties kunt toepassen.
 2. Niet invullen, maar begeleiden;
   1. Wij vullen niet in voor een ander (NIVEA), maar helpen de ander zelf hun kracht te leren gebruiken. We vullen dus ook niet de signalen die het paard geeft in voor de ander. Wij zijn alleen super opmerkzaam en stellen vragen vanuit het Hier en Nu.
   2. We maken gebruik van Themagecentreerde Interactie (TGI). Dit is een systeem van waarden en uitgangspunten en een concrete methodiek voor constructieve samenwerking en leiderschap. TGI is geschikt voor iedereen die verantwoordelijkheid wil nemen voor de effectiviteit van organisaties, teams, projectgroepen, cursusgroepen of onderwijssituaties.
 3. Less is more;
  1. Geen ingewikkelde oefeningen met allerlei materialen. Puur en authentiek.
  2. En geen ingewikkelde voorwaarden waar jij als deelnemer aan moet voldoen of achteraf mee te maken krijgt. What you see, is what you get!

4. Natuurlijke inspiratie;

 1. Naast het paard is de natuur onze inspiratiebron. Wij richten ons ook op natuurcoaching en wandelcoaching. Onze workshops zijn gebaseerd op natuur en duurzaamheid.

5. Verbinding, betrokkenheid en saamhorigheid;

 1. In onze coachopleidingen coach je elkaar en ontstaat er een verbondenheid. Wanneer je afgestudeerd bent, willen we graag de verbondenheid sterven als je dat wilt, behouden. Daarom organiseren wij intervisies en coachcafés met lezingen etc.

6. Bijzondere leerlocaties;

 1. Leren doe je het beste als je uit je comfortzone komt. Onze locaties zijn erop gericht om je zo goed mogelijk te laten leren met alle faciliteiten die daarvoor nodig zijn.
 2. Onze groepen zijn klein zodat er volledige persoonlijke aandacht is voor jouw leertraject.
 3. Wij staan voor een het welzijn van onze paarden. Deze worden zo natuurlijk mogelijk gehuisvest.