Waarom kiezen voor de opleidingen van HorSense?!

 1. Diverse soorten coachmethodieken ;
  1. Onze opleidingen bieden een unieke en praktische ervaring omdat je een breed scala aan coachmethodieken krijgt aangeboden. Oa Cognitieve gedragsmethode, Oplossingsgericht coachen, NLP, systemisch coachen en nog veel meer. Hierdoor ontwikkel je een veelzijdige coachingsvaardighedenset die je in verschillende situaties kunt toepassen.
 2. Niet invullen, maar begeleiden;
   1. Wij vullen niet in voor een ander (NIVEA), maar helpen de ander zelf hun kracht te leren gebruiken. We vullen dus ook niet de signalen die het paard geeft in voor de ander. Wij zijn alleen super opmerkzaam en stellen vragen vanuit het Hier en Nu.
 3. Less is more;
  1. Geen ingewikkelde oefeningen met allerlei materialen. Jij bent het instrument voor coaching samen met je co-coach, het paard.
  2. En geen ingewikkelde voorwaarden waar jij als deelnemer aan moet voldoen of achteraf mee te maken krijgt. What you see, is what you get!

4. Natuurlijke inspiratie;

 1. Naast het paard is de natuur onze inspiratiebron. Wij richten ons ook op natuurcoaching en wandelcoaching.

5. Verbinding, betrokkenheid en saamhorigheid;

 1. Omdat je elkaar coacht in de opleidingen ontstaat er een verbondenheid. Wanneer je afgestudeerd bent, willen we graag de verbondenheid sterven als je dat wilt, behouden. Daarom organiseren wij intervisies en coachcafés met lezingen etc.

6. Bijzondere leerlocaties;

 1. Leren doe je het beste als je uit je comfortzone komt. Onze locaties zijn erop gericht om je zo goed mogelijk te laten leren met alle faciliteiten die daarvoor nodig zijn.
 2. Onze groepen zijn klein zodat er volledige persoonlijke aandacht is voor jouw leertraject.
 3. Er wordt zorgvuldig naar het welzijn en de huisvesting van de paarden gekeken. Deze moet zo natuurlijk mogelijk zijn voor de paarden.