Waarom kiezen voor de leertrajecten, workshops of maatwerktrajecten van HorSense?!

 1. Individuele leertrajecten;
  1. Door de jaren heen heb ik gezien en ervaren dat een leertraject om coach te worden een heel persoonlijk traject is.  Ik heb gemerkt dat in groepsverband de kern van waarom je een goede coach wordt, niet altijd goed uit de verf komt. Dat is de reden waarom ik alleen nog maar 1 op 1 trajecten wil aanbieden. Veilig, kwetsbaar en in jouw tempo.
 2. Diverse soorten methodieken ;
  1. De individuele leertrajecten bieden een unieke en praktische ervaring omdat je een breed scala aan coachmethodieken krijgt aangeboden. O.a Cognitieve gedragsmethode, Oplossingsgericht coachen, NLP, systemisch coachen en nog veel meer. Hierdoor ontwikkel je een veelzijdige coachingsvaardighedenset die je in verschillende situaties kunt toepassen. Daarnaast gaan de trajecten diep in op wie jij bent en welke overtuigingen jij hebt.
 3. Niet invullen, maar begeleiden;
   1. Ik vul niet in voor een ander (NIVEA), maar help je om zelf je kracht te leren gebruiken. Ik vul dus ook niet de signalen die het paard geeft in voor de ander. Ik ben alleen super opmerkzaam en stellen vragen vanuit het Hier en Nu.
 4. Less is more;
  1. Geen ingewikkelde oefeningen met allerlei materialen. Puur en authentiek.
  2. En geen ingewikkelde voorwaarden waar jij als deelnemer aan moet voldoen of achteraf mee te maken krijgt. What you see, is what you get!

4. Natuurlijke inspiratie;

 1. Naast het paard is de natuur onze inspiratiebron. Wij richten ons ook op natuurcoaching en wandelcoaching. Onze workshops zijn gebaseerd op natuur en duurzaamheid.

5. Verbinding, betrokkenheid en saamhorigheid;

 1. In onze coachopleidingen coach je elkaar en ontstaat er een verbondenheid. Wanneer je afgestudeerd bent, willen we graag de verbondenheid sterven als je dat wilt, behouden. Daarom organiseren wij intervisies en coachcafés met lezingen etc.

6. Bijzondere leerlocaties;

 1. Leren doe je het beste als je uit je comfortzone komt. Onze locaties zijn erop gericht om je zo goed mogelijk te laten leren met alle faciliteiten die daarvoor nodig zijn.
 2. Onze groepen zijn klein zodat er volledige persoonlijke aandacht is voor jouw leertraject.
 3. Wij staan voor een het welzijn van onze paarden. Deze worden zo natuurlijk mogelijk gehuisvest.