Leer samen met de paarden, omgaan met HSP

Merk jij dat jouw coachees vaak de hooggevoelige eigenschap hebben en dat je hier meer handvaten voor wilt krijgen?

Met deze workshop leer je hoe je deze specifieke doelgroep nog beter kunt coachen. Ongeveer 20-25% van de mensen heeft de hooggevoelige eigenschap. Grote kans, dat veel méér dan deze 25% van jouw klanten deze eigenschap heeft, want hooggevoeligen voelen zich vaak aangetrokken door de rust van natuur en dieren, en ongeveer 57% van HSP heeft een burn-out meegemaakt en chronische stress ervaren. Hooggevoeligen hebben een aangetoonde langere prikkelverwerking in het brein.

Doel van deze workshop is om jou als paardencoach inzichten en handvaten te geven hoe jij jouw coachees met de hooggevoelige eigenschap met specifieke behoeftes nog beter leert herkennen om jouw coaching hier beter op af kunnen stemmen. Feiten uit de wetenschap zullen afgewisseld worden met praktische oefeningen met de paarden.

Doel van deze workshop is:

  • Inzichten en handvatten leren over HSP
  • Herkennen van hooggevoelige eigenschappen
  • Herkennen van de specifieke behoeftes
  • Van last naar kracht
  • Jouw coaching hier beter op af kunnen stemmen
  • Specifieke oefeningen met de paarden voor HSP

Deze workshop wordt gegeven door hooggevoeligheidsdeskundige dr. Marlies Zonderland-Thomassen. Dr. Marlies Zonderland-Thomassen is professioneel (NOBCO) coach en hooggevoeligheids -deskundige en zal deze HSP workshop verzorgen. De doelgroep die zij met name coacht zijn (internationale) academici, hoogbegaafden en hooggevoelige volwassenen.  Met haar wetenschappelijke achtergrond heeft ze binnen haar coaching altijd oog gehad voor de wetenschap omtrent coaching en hooggevoeligheid.  Ze is o.a. betrokken bij onderzoeksprojecten die de literatuur vertalen naar de praktijk vanuit netwerk Hooggevoelig Heel Gewoon, die nauw samenwerken met Prof Greven (hoogleraar Neurodiversiteit) aan Radboud Universiteit. Daarnaast heeft Marlies haar eigen HSP coachboerderij opgericht in Wapenveld met o.a. koe, schaap, en pony’s.

26/04/2024
10:00 am - 4:00 pm
2 dagdelen
Oost, Erve Niehof HorSense Oost
Marlies Zonderland-Thomassen
€120