Werkvormen- en ontmoetingsdag voor Paardencoaches locatie Oost

Op veler verzoek wordt deze dag herhaald na een groot succes bij de Paardenhoeve in Eindhoven! Deze dag staat in het teken van elkaar ontmoeten en bovendien ervaren van coachmethodieken met paarden. Nieuwe en oude vormen komen aan bod in deze middag. Een aantal ‘oude’ deelnemers van HorSense demonstreert hun eigen vormen die zij gebruiken bij hun coaching.

Op het programma staan ​​nieuwe oefeningen. Anoek van Kol neemt je mee in de wereld van het DISC model. Waarom doen mensen wat ze doen? Iedere persoon is een mix van 4 basislijnen D,I, S en C. Iedere persoon heeft zo zijn voorkeuren in communicatie en gedrag. Het DISC model brengt hier verheldering in. Anoek heeft de opleiding voor HorseProfile gevolgd waardoor je ook op deze manier naar je paard kan kijken! Bekijk haar bedrijf op avankol 

Anita Rollema zal de laatste ontwikkelingen in de CREF methode bespreken. Met name over het basisvertrouwen en hechting. Met haar bedrijf PuurGroei, behandelt zij al jaren volwassenen en kinderen met behulp van de paarden.

Daarnaast zal er een demonstratie gegeven worden hoe je ontspannen met je paard kunt spelen. Er worden grondoefeningen gedaan, een spel en kort hoe je kunt speuren met paarden.

En natuurlijk is er tijd om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen onder het genot van een hapje en een drankje. 

18/05/2024
9:30 am - 5:00 pm
1 dag
Oost, Erve Niehof HorSense Oost
Jeannet Smulders
€25,-