Inhoud cursus

Wat onmiddellijk? Je zou kunnen zeggen: zonder middel, dus zonder tussenkomst van toepassing van methode. We noemen dit ook wel “de directe weg”. En hoewel je elke mogelijkheid hebt om toch een tussenstap te gebruiken, is er ook een zeker mate van training van gewenning nodig om het onmiddellijke te werken. Dat is de reden van dagen openvolgend wij dat deze aanbieding.

Interventies: hoe zien is doen
” Hoe weet ik als begeleider wat ik moet doen als het paard dit gedrag uitvoeren? Wat bedoeld dan voor de cliënt en hoe kan ik daar op interveniëren ?”

 

Deze komt veel voor en leidt niet vraag tot een zoektocht naar de betekenisgeving en interpretatie van wat zich toont in een sessie. vanuit een gebaseerd methode: systemisch, NLP, hechtings-theorieën, traumawerk tot en metde betalingen. In zijn natuurlijk zinvolle methoden die een waardevol perspectief bieden. Ze helpen ook om elkaar in gesprek te gaan binnen kaders. Echter wanneer we wat langer stilstaan ​​bij wat we zien en waarnemen kun je opmerken dat de eigenlijk niet te (be)grijpen is via een concept. Ieder concept van methode staat tussen onszelf en de directe werkelijkheid. De methode komt dan tussen de begeleider, de cliënt en de paarden te staan.

Deze verdieping is een uitnodiging aan iedere deelnemer, inclusief zijn achtergrond, om alle methodiek, alle weten te laten varen en opnieuw te kijken door de ogen van het paard.

 • Praktische informatie

  1 dag – 09.00 tot 17.00 uur

  Kijk voor de actuele workshopdata in de agenda.

  kosten 

  € 180 
  Maximaal 6 deelnemers.

  Meer informatie of aanmelden? 

  Meld je nu hier aan of stuur een e-mail naar info@horsense.nl