Nieuwe aanvullende cursussen

Bij HorSense kijken we altijd hoe dingen beter kunnen. Beter voor onze cursisten en beter voor de paarden. Dat is ook de reden dat we vanaf eind augustus twee nieuwe cursussen aanbieden: ‘Mensenkennis, gedrag en communicatie’ en ‘Natuurlijk Paard en Welzijn’.

Mensenkennis, gedrag en communicatie
Op welke manier ontwikkelt een mens zich? In hoeverre zijn mensen in staat om te veranderen? Wat ons en waarin verschillen mensen van elkaar? Om mensen op de juiste manier te kunnen coachen is het belangrijk het brein en de psyche van de mens te leren kennen om zo de juiste begeleiding te kunnen geven.
In deze laagdrempelige opleiding ga je op zoek naar het antwoord op deze en vragen over het gedrag van mensen.

Natuurlijk Paard en Welzijn
Iedereen wil het beste voor zijn of haar paard, maar wat is het beste? Wil jij ook beter begrijpen wat de behoefte van jouw paard zijn?
De laatste jaren is er veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar het gedrag en de intelligentie van paarden en pony’s. Wat vertellen ze elkaar en wat willen ze ons vertellen?
Diverse gastdocenten vertellen je meer over de verzorging van het paard, gedragsinterpretatie en het keurmerk Paard en Welzijn.

Inschrijven voor deze cursussen kan hier.