Doel van systemisch werken

Het blijkt dat veel persoonlijke en organisatorische problemen een systemische oorzaak hebben. Werken met opstellingen heeft tot doel de verborgen belemmeringen binnen een systeem zichtbaar en hanteerbaar te maken. Het opstellingenwerk geeft een diepgaand inzicht in onderliggende dynamieken en verstrikkingen. Ervaringen met het werken vanuit deze essentie hebben nog lange tijd – en vaak ook blijvend – effect, geven veel inzicht en werken helend.

Voor wie?

Inzichten die verkregen worden door het werken met opstellingen zijn van grote waarde voor iedereen die werkzaam is als begeleider van processen in de persoonlijke of professionele sfeer, zowel op individueel niveau als op het niveau van teams of binnen organisaties. Door het werken met paard, worden de verkregen inzichten nog duidelijker zichtbaar. De geleerde inzichten in de leergang kun je direct inzetten in je eigen coachpraktijk.

  • Praktische informatie

    Kijk voor de actuele workshopdata in de agenda. Om jezelf aan te melden en voor meer informatie over tarieven, klik op onderstaande button.