Inhoud cursus

Stephen Covey schreef het boek ‘De zeven eigenschappen van Effectief Leiderschap’ in 1989. Het is sinds die tijd de meest gelezen en toegepaste leiderschapsaanpak. Deze aanpak is tijdloos en doorstaat al jaren trends om de simpele reden dat de basis gebouwd is op principes.

Ontdek nu hoe deze tijdloze principes jou helpen bij je toekomstige successen. Met behulp van oefeningen met paard gaan we aan de slag met hoe je nu werkt en wat jouw sterke kanten zijn. Je ervaart verschillende werkvormen, waarbij we ook werken met het paard als co-coach. En er is tijd voor veel interactie en reflectie. Ben jij eraan toe om jouw persoonlijk leiderschap te verdiepen, dan is dit de cursus voor jou!

Onderwerpen

 • Introductie op de zeven eigenschappen van effectief (zelf)leiderschap;
 • Reflectie op jouw (zelf)leiderschap en sterke kanten;
 • Werkvormen met het paard als co-coach;
 • Het benaderen van ontwikkelvragen vanuit de zeven eigenschappen.

Voor wie?

Deze bijscholing is leiders in organisaties, coaches, begeleiders en hulpverleners die (zelf)leiderschap willen combineren met het werken met het paard als co-coach.

Deelnemers van deze workshop zijn werkzaam in verschillende branches, waarbij je veel van cursisten met verschillende achtergronden en praktijksituaties leert. Casuïstiek en reflectie spelen hierbij een belangrijke rol.

Meld je nu hier aan!

 • Praktische informatie

  2 dagen – 09.30 tot 16.30 uur

  Kijk voor de actuele workshopdata in de agenda.

  Kosten 

  425 euro p.p.
  Maximaal 6 deelnemers.

  Meer informatie of aanmelden? 

  Meld je hier aan of stuur een e-mail naar info@horsense.nl

 • Trainer

  Jeannet Smulders 

  Jeannet is sinds 1995 (zelfstandig) trainer, coach en opleider bij Ita Est trainingsbureau en HorSense Nederland. Als coach heeft Jeannet zich gespecialiseerd in het werken met paard en coacht zij cursisten met o.a. de technieken van Covey, karakterstructuren. Ook is zij expert op het gebied van stresspreventie en burn-out.