Werkvormen- en ontmoetingsdag Paardencoaches

Wil jij ook graag nieuwe werkvormen leren om beter tot de kern van de hulpvraag bij je klant te komen? En vindt je het leuk om collega coaches te ontmoeten?

Dat kan op 28 oktober 2023!

Deze dag staat in het teken van elkaar ontmoeten en bovendien ervaren van coachmethodieken met paarden. Nieuwe en oude vormen komen aan bod in deze middag. Een aantal ‘oude’ deelnemers van HorSense demonstreert hun eigen vormen die zij gebruiken bij hun coaching.

Op het programma staan ​​nieuwe oefeningen. Het programma is nagenoeg rond. Ellen van der Pers (therapeute bij de GGzE De Paardenhoeve) zal iets gaan vertellen over de bekende CREF methode en welke oefeningen je kunt integreren in je coachsessie.  Sylvia van Noye van Hippodroom,  neemt ons mee in de zelfregulering van paard naar mens en andersom. En Hester Stasse van Very Important HorSe, zal op haar professionele manier ons veel vertellen over het gedrag van het paard in diverse situaties. Save the date en houdt de agenda in de gaten. Ikzelf zal vanuit de Transactionele Analyse (TA) de oefening ‘Van Dramadriehoek naar Winnaarsdriehoek’ in de praktijk met de paarden uiteenzetten.

Er aandacht voor oefeningen waarbij je coachee aan zijn of haar persoonlijke ontwikkeling kan laten werken.

En natuurlijk is er tijd om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen onder het genot van een hapje en een drankje.

28/10/2023
9:30 am - 5:00 pm
2 dagdelen
Zuid, De Paardenhoeve GGzE Eindhoven
Jeannet Smulders
€25,-