Mensenkennis, gedrag en communicatie

Op welke manier ontwikkelt een mens zich? In hoeverre zijn mensen in staat om te veranderen? Wat ons en waarin verschillen mensen van elkaar? Om mensen op de juiste manier te kunnen coachen is het belangrijk het brein en de psyche van de mens te leren kennen om zo de juiste begeleiding te kunnen geven.

In deze laagdrempelige opleiding ‘Mensenkennis, gedrag en communicatie’ ga je op zoek naar het antwoord op deze en vragen over het gedrag van mensen.

Ben jij erbij? 

Natuurlijk paard en welzijn

Iedereen wil het beste voor zijn of haar paard, maar wat is het beste? Wil jij ook beter begrijpen wat de behoefte van jouw paard zijn?
De laatste jaren is er veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar het gedrag en de intelligentie van paarden en pony’s. Wat vertellen ze elkaar en wat willen ze ons vertellen?

HorSense vindt het belangrijk naast de coachingsopleidingen ook aandacht te besteden aan het welzijn van het paard. Daarom heeft HorSense deze cursus ontwikkeld. Diverse gastdocenten vertellen je meer over de verzorging van het paard, gedragsinterpretatie en het keurmerk Paard en Welzijn.

Ben jij erbij?