Inhoud verdiepingsweek

Deze zesdaagse krachtige verdiepingsweek aan de Costa Verde in Portugal brengt je dichter bij jezelf. En bij je kracht. De vraag ‘wie ben ik als mens, en wat wil ik ontwikkelen?’ staat centraal.

Jouw proces
Onder leiding van ervaren professionals ga jij hiermee aan de slag. Zo maak jij hier je eigen bijzondere ontwikkelweek van. Het proces is zo ingericht dat je werkelijk antwoord op je vragen krijgt. Het werken in de groep geeft een versnelling aan jouw proces.
Ook rust, wandelen, meditatie, stilte en lichaamswerk vormen onderdeel van het programma en natuurlijk de bijzondere kracht van de paarden.
Je hebt geen ervaring nodig om deel te nemen, wel de bereidheid om je open te stellen voor een innerlijke reis. Wij zijn er om je te helpen focussen, te spiegelen en je te ondersteunen in jouw proces waar jij dat nodig hebt. Zo kun je tot keuzes komen die passen bij wie je ten diepste bent.

De Costa Verde is een relatief onbekende, maar prachtige streek in Europa. Dit noordelijke deel van Portugal strekt zich uit van het gezellige Porto en Guimarães tot aan de kleine bergdorpjes bij de Spaanse grens.  Tijdens de zesdaagse verdiepingsweek dompel je je onder in de authentieke Portugese cultuur en natuur. En gebruik je deze cultuur en natuur als levendige metafoor voor jouw eigen leren.

Hierdoor is er tijdens de 6- daagse veel ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkelproces. We zetten de natuur in als krachtige spiegel om jou in je ontwikkeling als mens verder te brengen. Rondom Casa de Ribeiro, de accommodatie in Vila Nune, vind je veel dieren en authentieke natuur. Je loopt vanaf je verblijfplaats in vijf minuten naar de beneden gelegen rivier de Tâmega met een fijn zandstrand. Heerlijk om in te zwemmen en bij te vertoeven! Meld je nu aan en geniet binnenkort van jouw persoonlijke reis.

Onderwerpen

 • Persoonlijke ontwikkeling aan de hand van de vijf elementen;
 • Reflectie op jouw (zelf)leiderschap en sterke kanten;
 • Werkvormen met het paard als co-coach;
 • Het benaderen van ontwikkelvragen vanuit authentieke coaching.

Kijk voor meer informatie ook in het programma.

Voor wie?

Deze verdiepingsweek is speciaal voor mensen die hun ontwikkeling in authentiek (zelf)leiderschap willen combineren met het werken met de natuur en het paard als co-coach.

In een kleine groep van zes deelnemers ga je aan de slag met jezelf en je ontwikkeldoelen. Hierdoor kun je echt in het moment zijn én is er veel aandacht voor jou persoonlijke ontwikkelproces. Reflectie, en begeleiding hierbij, speelt daarom een grote rol.

Meld je nu aan via info@horsense.nl (of via onderstaande button) 

 • Praktische informatie

  6 dagen –  kijk voor meer informatie over de dagindeling ook in het programma.

  De vertrekdata staan in de agenda

  Kosten 

  125,00 euro per dag, incl verblijf en programma, excl maaltijden (gezamenlijke inkoop) en vlucht.

  Maximaal 6 deelnemers.

  Meer informatie of aanmelden? 

  Klik op onderstaande button stuur een e-mail naar info@horsense.nl

 • Coach en begeleider

  Frans Jaspers 

  Frans werkt sinds 25 jaar als coach, supervisor en mediator voor organisaties en professionals in veranderingsprocessen. Zijn expertise is coachen met de natuur, en in de natuur. De coachingvisie van Frans is gestoeld op ‘zijn zoals je bent’. Frans werkt vanuit de visie dat persoonlijke beleving inspiratiebron is voor ontwikkeling. ‘Bijdragen aan deze ontwikkeling vanuit een open, lerende houding zie ik als mijn persoonlijke uitdaging. Een gezamenlijk traject dat spannend is en leidt naar benoembaar succes.’